11. februar 2008

Kjøttknoken

Familien Andreassen har alltid hatt sitt daglige virke nært knyttet til det som naturen kan gi oss på en eller annen måte. De er å finne i fjøset, i skogen, på havet eller i virksomheter som har sitt utspring i disse elementene. Det nyeste eksemplet på dette er noe som heter Hamnvåg gårdsmat hvor fam Andreassen i Kirkvik er en vesentlig tredjepart i foretaket. Jeg var der på sist søndag etter kirketid og der var det full drift med skjæring, utbeining, maling av kjøttdeig, vakumpakking og pakking av forbrukerpakninger i ønsket størrelse. I sånne høver så får søndag være søndag. Det er som i den tida da vi hesja høyet. Låg det an til tørrhøy på en søndag så var det bare å hive seg til å få det kjørt det inn.

I lokalene til Hamnvåg gårdsmat produseres det som vi ynder å kalle nisjeprodukter. Med den videre realiseringen av de planene som de har, så tror jeg vi vil se at dette vil blomstre.


Jeg gleder meg allerede til røykeriet står ferdig. Her har i allefall kilpishallen fått en verdig konkurent.


Derfor til resten av familien: Ta turen innom Kjøttknoken i Hamnvåg gårdsmat.


Bildet viser en av andelseierne i full sving med partering av en okse

2 kommentarer:

anita sa...

Terje, år du nåkka bonus førr reklamen?:))
I allefall: Gratulere med oppstarten tell alle berørte!

Rigmor sa...

Har dokker nåkka "påskegodt" i bedriften?