7. november 2008

Mikkel ute av dansen.....


Neeeiiiii! Æ som trudde at Mikkel sko være me i finalen neste fredag.... D e sjelden æ har blidd så skuffa som i kveld, hadde stemt som aldri før, men nei, der ute va det meir vestlendinga og fotballsupportera enn samer og nordlendinga...

Men opp i all skuffelsen, Mikkel har vist at han er en flink danser og flott fyr. Så får vi heie på Lene Aleksandra neste fredag, hun fortjener i hvertfall å vinne så flink som hun er.

Hilsen Jorunn

6 kommentarer:

terje sa...

Du har ikkje sedd når æ dainse HAMBO og RINGLENNAR

terje sa...

Du har ikkje sedd når æ dainse HAMBO og RINGLENNAR

Rigmor sa...

Æ har aldri sett et skal vi danse- program, så æ kan desverre ikke uttale mæ hverken om føring eller liknende. Har fått det med mæ at han rauk ut, fordi æ har han som "venn" på Facebook..

Og Terje, trudde det heita Reinlender?

Jorunn og Steinar sa...

Hei Terje

Huske ikkje du at du lærte mæ å danse gammeldans når æ va ca 12-13 år? Det va en kveld det blei spælt gammeldans på radioen. Du lærte mæ både polka, reinlender og fleire som æ ikkje huske navnet på (det sett i føten og ikkje i haue). Vi dansa fra kjøkkendøra og videre inn i stua, snudde og dansa tilbake. Kjæmpeartig. !!!

Rigmor sa...

Ja, d har æ og vært med på. verst va d når vi kom tell kjøkkendøra, førr der va d så trangt. D va vel og d første møte med swing og trur æ:)

terje sa...

Sjølsagt heite det reinlender. Ringlennar er et dialektord, så her er det valgfritt å bruke ka du vil.
Æ får nesten tåra i auan når dåkker skriv om når vi dreiv å dansa heime på kjøkkengolvet. Det var ei flott tid og som jeg minnes med glede.
Et anna minne som ofte dukke opp er når jeg passerer gården heime på tur innover dalen. Det er når æ(vi)hadde vært på Olsrud å henta post om ettermiddagen. Han Småjakob brukte som alltid å fortelle så levanes om DEM som holdt til bakom Kvilarsteinan og ved Sagelva og inne i Finnskaret. Kem DEM var, går ikke an å fortelle. Du kan bare ane det. Når jeg gikk forbi de samme Kvilarsteinan på heimtur, så turte jeg ikke for mitt bære liv å se til side og gå over brua over Sagelva var forferdelig. Æ skjønne nesten ikke at æ overlevde.