16. november 2008

Ishavskatedralen i blått









14. november var den internasjonale diabetesdagen, og i den forbindelse ble 700 bygg opplyst rundt omkring i verden, deriblant Ishavskatedralen. Vi var heldige å ha fint vær så det var litt av et skue! Vi har hatt en canadisk gjesteforsker her denne uken,og hun sa at det var som å se et ekte nordlys nede på bakken. Leste forresten i avisa at noen ønsket å gjøre det permanent, men med økonomien til kirka så kan man vel se langt etter det.

Lenke til flere flotte bilder http://www.amirnejad.com/blog/archives/156

4 kommentarer:

Jorunn og Steinar sa...

Hei Helene

Veldig spesielt å fint å se Ishavskatedralen i blått. Og det va no i hvertfall en god sak. Gir mæ assosiasjona til det vi gjorde i helga; besøkte Blånisseland. Skal legge ut noen bilder når æ får tid.
Flott alle de andre bildan og.

Hilsen Jorunn

terje sa...

Det måtte være et flott skue.
Spesielt nå i disse tider med blånisser,blånisseland og litt høyrevind.

Inge sa...

ja er helt enig med Terje , flotte bilder av severdigheter i Tromsø , Håper at høyrevinden som Terje skriver om, er fra østlig kant slik at den havner omtrent med Bjørnøya.

Rigmor sa...

Vess dokker går inn på nordlys.no, vil dokker kunne se Ishavskatedralen i flere farger. Yngve Olsen Sæbbe har lekt sæ litt m tanken kordan d kan vær å skifte farge etter høytid og årstid..

http://www.nordlys.no/nyheter/article3935304.ece