5. januar 2009

Isbadeforeninga "ISKALD"





En vakker lillejulaften var det duket for det første isbad. Ideen bare "datt"inn en morgen på jobb i desember. Sendte en sms til Cecilie som var på skolen, om hun ville være med. Jepp, hun var klar. Venninna og. Mannfolk glimra med sitt fravær med ulike unnskyldninger. En ekstra jente kom til foreninga kvelden før begivenheten.

Faktisk så kribla det i kroppen i dagene i forveien. Alt var nøye planlagt med sted,koselig bål, og ellers tilbehør som vi måtte ha bruk for. Det var en helt fantastisk dag. Klarvær, vindstille, fantastisk lys og forhold. -5 i lufta og +1 i vannet.

Så va d bare å hoppe uti. For de som har vært ved Slettnes fyr i Storfjord, vet at det er en kjempefin plass med strandkant, og fin utsikt.

Vannet føltes ikke så kaldt. Men når vi kom på land, var det føttene som hadde det verst. Men vi fikk fort varmen tilbake. Og alle var enige om at dette var gøy.

Så neste badedag blir mest sannsynlig 7.februar....

3 kommentarer:

Inge sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Inge sa...

Du mente vi var sånn passe gal når det gjaldt traktorkjøring i ung alder men,dette er no hakke værre etter mine begreper.
Tom og Robin er kledd etter årstiden synest no æ.
Men tøff det var dokker alle sammen brrrr,brrrr

terje sa...

Jeg har no kjøpt meg badesko for at det ikke skal bli så fryktelig ont under føten når jeg skal stupe uti det våte element. Brrrrrrr. Voi,voi kor vi krue som han sa.