1. september 2008

Tur tell Alapen 30.aug 08





Alapen er en av toppturene i Målselv og er 1488 m.o.h. 10 stk gikk opp i overskyet vær som ble til skodde og snø opp på toppen. Fin tur likevel- ei frodig li med masse blåbær som ble fortært villig. Ca 6,5 t- ?? tur/retur. Kan anbefales i tørt vær. Da vi gikk var det glatte steiner etter regn og kulde, så musklene var noe i spenn :))

5 kommentarer:

Inge sa...

Hei.

Du må vel være familiens "fjellgeit",har du hvert på mange fjelltopper i sommer ?(er vel noen bukker i familien også)
Det var fine bilder fra alapen.
Ser at du synest vi er lat ang. bloggen men,vi har jo hatt over 70 innlegg i 2008 (87totalt) å det er jo masse etter min mening.
Tror nok ikke alle er like aktiv i den lyse åratid med pcen.
Her i huset er det knappast at nettbanken blir avlagt besøk.
Så tror jeg når mørta har senket seg blir det meire fres i skrivingen.
Vi må heller oppfordre dem som er registrert på bloggen å ikke skriver noen ting om å komme med innlegg, jeg nevner i fleng Tore ,Knut ,Halvard....
Her er det sausanking det går i ,må ha 20 dager i marka før vi starter med høstens andre eventyr (elgjakta).
Inge

Rigmor sa...

Helt enig m Inge & co. Kan vel være nån bukker i familien og som går mye på fjellet. Det er ikke alle som legg ut/kommentere alt. Trur ting går litt i bølgedala. Kanskje folk også kan tenke litt annerledes med henblikk på innlegg og? Og ikke bare "skrytebilder"? Rune har jo f.eks lagt ut en video....Men for all del, synes det er kjempeartig og lese ka folk gjør, og se på fine bilder. Tar MASSE bilder sjøl. Tell dem som ikke har "deltatt" her enda, e d bare og hive sæ tell.
Regne med det var en kommafeil i innlegget ditt Inge..?"...oppfordre dem som er registrert på bloggen å ikke skrive noen ting? osv:))

Inge sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Inge sa...

Flott at det er noen som er oppdatert i norsk.

anita sa...

Slapp av, æ ska slutte å sende inn "skrytebilda"! Har forresten ikke lagt ut alle turan heller. Takk for mæ!