4. mai 2008

Vårstemning




Vårstemning i Lofoten

Herlig langhelg i Henningsvær, hvor det ble både sol, bading og strandliv. Gode middager med god drikke blei det også tid til.

Guttan er i sitt "ess" når de kjenner strand mellom tærne og hadde mange prosjekter på gang i løpet av de dagene vi var der. Benjamin er en kløpper på å fange krabbe...
Vi bodde i "toppleiligheten" i brygga ved siden av Klatrekafeen, og dere ser her hvordan utsikten vår var fra vår lille balkong. Her var der bare nydelig å nyte morrakaffen i strålende sol og med havet rett utanefor døra.


No gleder vi oss til at sommeren skal komme på ordentlig.....





4 kommentarer:

terje sa...

Før jeg leste bloggen lurte jeg svært på hvorfor det var bilder fra syden og et havnebilde. Det rima ikke helt. En skulle ikke tro at vi er i de første dagan i mai.
Har forresten vært i malangen i helga. Var på antikkmesse på Meistervik på lørdag. der var det masse rart til salgs. Noe har havnet i kjelleren på Nordgård.

terje

Rigmor sa...

Åh, det såg rådeilig ut med all den sanda mellom tærne. Har no egentlig pakka vekk vinter- sakerne, så det blir vel litt vårlige/sommarlige aktiviteter på oss også. ..vi fiskeran må jo planlegge en fjelltur når det blir bærmark?

anita sa...

Å, det såg no godt ut! Minne oss på at det snart e sommar :)
Nydelige bilder!
Ha ei fin pinse!
Anita

Jorunn og Steinar sa...

Hei dere. Det ser jo ut som det allerede er blitt sommer. Det ser jo helt herlig ut. Ja, man kan jo bare glede seg til den lyse årstida...