23. mars 2008

slik endte påsken for oss...


Ja, slik kan det gå når man leker med skarpe kniver. Robin fikk låne finnkniven til faren, for å skjære figurer av sny. Kom sny på skaftet, og handa glei nedover kniven. Masse blod var det tydeligvis. Mora var selfølgelig ikke heime å passa på. Ho va oppe på fjellet på en liten skitur. Fikk telefon om at no dro dem til legevakta, og at jeg ikke ville rekke ned før dem dro. Legevakt på Lyngseidet er jo litt langt fra Perskogen på finskegrensa! Men når legen sa at dem måtte bare dra videre til sykehuset var jo det det samme egentlig.

Vel fremme ved sykehuset blir det fastslått at senen var skåret av, og det måtte opereres. Det ble ikke så populært akkurat det.Glunten var litt nervøs og. Operasjon tok to timer, og han var i full narkose. Med gipsa hand var det tilbake til Perskogen. Men vi fant fort ut at det ble litt kjedelig. Han kunne jo ikke være ute noe særlig. Så 1. påskedag avslutta vi påska 2008.

Men kanskje vi kan få til en liten fisketur på 2. påskedag. Vi får se.,..

2 kommentarer:

anita sa...

Heia Robin.
Æ føle med dæ, det e lov å være uheldig! Og så gror det så fort, så om 4 uke er du bra igjen, forhåpentligvis!
Go bedring og kansje go fisketur!
Tante Nita

Jorunn og Steinar sa...

Hei Robin
Håper at det gror fort slik at du kan gjøre skolearbeid igjen. Kæm som skriv i regneboka for deg nå?
Men fisketur kan du vel være med på, det går vel fint an å pilke med venstrehanda? Bare pass på at du har noen i nærheta når storfisken tar i...
Hilsen tante Jorunn